Erkezes Londonba

2010.07.18. 18:36

Mir eszbe kaptam mar landolt is a gep a vilag legforgalmasabb es legnagyobb legi kikotojeben.Ekkor varnunk kellett egy 10-15 percet mire leengedtek minket a geprol,de vegre kozoltek hogy le lehet szallni.Elmondhatatlan elmeny 2 es fel ora repules utan ujra a szilard talajon allni 2000 kilometerrel arrebb.Nagon jo volt,litipegtunk a geprol,a lepcson ahol a kifuton vart minket egy busz ami bevitt a terminalhoz,de nem volt 10 masodperc a buszozas,mivel nem mentunk tobbet 100 meternel.Na szoval,leszalltunk a buszrol es mivel fingunk nem volt hogy hol a banatos p...ba vagyunk ezert mentunk a tomeg utan,aztan lattuk hogy ki van irva merre tudjuk atvenni  csomagjainkat.Kb 20 percet setaltunk mire odaertunk,de kozbe utlevel ellenorzes,es gyakorlatilag az egy labirintus volt,nem tudtuk hova alljunk,ezert bealltunk egybe,egy kedves holgy bele kukkantott szo szerint (annyira leszarta hogy kik is vagyunk,vagy hogy mi a picsanak jottunk mi ide) aztan mondta hogy haladjunk tovabb,de eddigre a gep mar vagy fel oraja leszallt,de a csomagokhoz meg mindig nem ertunk oda.Gondolhatja mindenki mennyit kellett akkor setalni.Nagy nehezen eljutottunk a csomagokhoz,megtalaltuk,felvettuk.Orultunk hogy vegre megvannak,aztan eszunkbe jutott hogy europa legnagyobb varosaban vagyunk es ennek a varosnak a tulso vegebe kell eljutnunk,ezzel a k...a nagy malhazsakokkal.10 meterenkent megalltunk mivel olyan baromi nehezek voltak a borondok.Nagynehezen megtalaltuk a metrot,de a kijaratot is,hat szartunk a metrora,kistartoltunk az ajton es mar egett is a cigi a szankban,mire megfordulok es mogottem egy tablan azt olvasom:NO SMOKING.Megvontam a vallam es szivtam tovabb,soha nem esett meg ennyire jol a cigi,de hajnalban becsbe szivtunk utoljara mielott elkezdtunk bemenni a gephez.Elszivtuk es visszamentunk a metrohoz vettunk jegyet,felszalltunk a Piccadily Line-ra es elindultunk a szallasra,mindossze kozel 2 oras volt a metro ut a Turnpike Lane-ig.Majdnem i=ugyanannyit metroztunk mint repultunk.Vegre leszalltunk a metrorol,nemi keresgeles utan meglett a szallas is,lepakoltunk es korbe neztunk a kornyeken.Az elso londoni setas foto megtalalhato fenykepek kozott az indafoton.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskalandjaimanagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr762159272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChesireCat (törölt) 2010.07.23. 10:52:26

hehe aranyos kis írás. majd egyszer próbáld ki milyen 14 óra repülés után a szilárd talajon, egy tökmás időzónában :) amugy nemértem ezt a nagy felhajtást. hát itt írod hogy nem drága a repjegy meg aza 2,5 óra sem sok. nem az antarktiszra mentél 5 évre, bármikor hazalátogathatsz. tudnád mennyien vannak otthonról egy "picit" távolabb. :)
Amugy ha gondolod el tudom mondani hogyan írhatsz angol billzetről ékezettel .pp ;)

McAtika 2010.07.24. 01:39:15

@ChesireCat:

Koszi a kommentet,de ezt tudod en legfokepp a barataimnak irom.Nem mint ha baj lenne hogy barki mas is elolvassa vagy kommentezi.Sot inkabb orulok neki.Es elhiheted ki fogom probalni a 14 oras repulest es a teljesen mas idozonat is,ez egy ugrodeszka,valoszinu vissza is jovok mert nagyon tetszik itt,de meg nagyon sok helyre el szeretnek jutni.Fiatal vagyok meg,az idombe belefer :D
Viszont annak tenyleg orulnek ha el mondanad hogyan lehet angol billentyuzeten ekezetes betuket irni :D
Koszi a valaszt is es a kommentet is.

McAtika 2010.07.24. 13:41:58

Nem vettem kekeckedesnek :D
Koszi a kommentet meg a segitseget is.
süti beállítások módosítása